TRAINERS

Lloyd Mangar

Eigenaar - Trainer

Als 6 jarig jongetje kwam ik in aanraking met de tennissport. Vanaf dat moment raakte ik in de ban het spelletje. De vele jaren erna trainde en speelde ik dagelijks om het maximale niveau uit mijzelf te halen. Op mijn 18e bereikte ik het maximale en besloot al mijn ervaringen te delen met mensen die het spelletje wilde leren. Met nu ongeveer 18 jaar aan trainers ervaring besloot ik Motion Tennis op te richten.

Michel Lentjes

Trainer motion pro

Hallo,

Via deze weg wil ik me graag even voorstellen als nieuwe trainer in het team
bij Motion Tennis
Toch altijd weer leuk om ergens nieuw te beginnen na 35 jaar al in het
trainersvak te zitten.
Mijn naam is Michel Lentjes 55 jaar oud samenwonend te  Doetinchem.
In het bezit van A-B en  C Licentie van de KNLTB.

Ik ben als coach op alle Grand Slams geweest met verschillende tennissers in
functie van de KNLTB als ass bondscoach Jong Oranje, en privé coach van
een aantal tennissers. Een hele mooie tijd.
Ben afgelopen jaar op de Paralympische spelen geweest in Tokyo denk wel de
mooiste ervaring in mijn hele carrière die ik nooit gemist had willen hebben
met als beloning een gouden medaille in het dubbelspel, als coach van Aniek
van Koot.

Ook heb ik een aantal jaren in het buitenland  gewerkt, waaronder 7 jaar
voor de Evert Academy in Florida met als mooie titel “coach” van het jaar in
2014. Dit is inderdaad de school van oud Speelster Chris Evert een super
ervaring met hele mooie warme herinneringen en nog steeds hele goede
contacten.

Het lijkt me na de eerste kennismaking met de club en organisatie van Lloyd Mangar een
hele leuke uitdaging om met een jonge groep trainers iets heel moois te
maken van Motion Tennis waar ik wellicht iets van mijn kennis kan doorgeven en ik
kijk er zeker naar uit om te beginnen in April onder de vlag van Motion Tennis

Groet Michel.

Trainer_Tim

Tim mulder

trainer

Plezier, leerzaam en uitdagend. Zo zou ik mijn manier van lesgeven willen omschrijven. Ik ben Tim Mulder, 31 jaar, en al sinds de start van Motion Tennis ben ik betrokken bij de tennisschool. Op mijn 6e ben ik gestart met tennis en hier ben ik nooit meer mee gestopt. Naast mijn fulltime baan geef ik meerdere uren per week les bij Motion. Mijn doel in de lessen is om de cursisten, van beginnend tot gevorderd, de fijne kneepjes van het tennisspel over te brengen. Dit doe ik met veel enthousiasme en samen met de andere collega’s proberen wij het beste uit de cursisten te halen. Ik hoop jullie snel op de baan te mogen verwelkomen!

Wouter van Breda Vriesman

trainer

Mijn naam is Wouter, 41 jaar oud en sinds begin 2021 werkzaam bij Motion Tennis. Sinds mijn 5de ben ik al bezig met tennis en heb in de jaren veel ervaring opgedaan tijdens competities en toernooien. Mijn werk als tennisleraar combineer ik met mijn carrière in de shorttrack schaatssport. Ik omschrijf mezelf als fanatiek en enthousiast en probeer altijd het maximale uit een tennisles te halen. Ik hoop dit op jullie over te brengen!

 

 

 

Fred-Jan Nesselaar

trainer

Graag stel ik mij even voor: Fred-Jan Nesselaar en al sinds mijn jeugd verliefd op het tennisspel! In mijn jongere jaren was ik al mijn vrije tijd op de tennisbaan te vinden, lekker trainen, competitie spelen, toernooien in de zomer. Proberen het gevoel te krijgen in de slagen, zodat de bal ging doen wat ik in mijn hoofd had. Nu probeer ik dat gevoel bij mijn leerlingen van Motion Tennis over te brengen, maar het allerbelangrijkste blijft om van het tennisspel te genieten, op welk niveau je ook speelt. Dat wil ik ook in mijn lessen tot uitdrukking brengen: plezier in het tennis staat voorop!

Dave peeters

trainer

Ik ben Dave, 30 jaar oud. Tijdens mijn studie heb ik op verschillende tennisparken lesgegeven. Na mijn studie ben ik fulltime gaan werken. Mijn wens was altijd al om één dag in de week tennisles te geven. Dit doe ik nu met veel passie en plezier bij Motion tennis. Tot snel op de baan!

Kevin Boelhouwer

trainer

Hey allemaal,
Mijn naam is Kevin Boelhouwer, 30 jaar en woonachtig in Rijswijk. Tussen mijn 13e en 28e veel getraind en geprobeerd alles uit mijn tennis te halen. Twee seizoen internationaal gespeeld en daarna gefocust op de NRT toernooien. Mijn ultieme doel was het bereiken van de top 10 en dit behaald! Daarnaast les gegeven omrond van te komen en nu actief als fulltime tenniscoach. Tot snel op de baan! Groet Kevin.

Michel Sibma

trainer

Mijn naam is Michel Sibma. Ik ben 45 jaar oud, getrouwd met Nancy. We hebben een dochter van 14 jaar Nikita. Mijn hobby’ s zijn (hoe kan het ook anders) tennis, ik ben gek op reizen en gezellig uit eten.

Na de havo ben ik naar het Cios in Overveen gegaan waar ik mijn tennislicentie A en B heb behaald in 1992

Petra Mulder

trainer

Mijn intro volgt.